Jump to content
ChartInsiders

Nasze zagrania Daytrade - Własne/Sugerowane

Recommended Posts

Teraz można już spokojnie ustawić SL niedaleko nad wejśćiem, jakby tam spadło i nam złapało to najwyżej zrobi się reentry w odpowiednim miejscu, np wg jakiegoś price action + oscylator.

12G034MX

• 2 weeks later...

AKTUALIZACJA:
W tej chwili można już spokojnie zabezpieczyć pozycje nad wejściem, przykładowo tam gdzie żółta strzałka. Jeśli kurs spadnie i odbije, wyrysują się jakieś bycze sygnały, zawsze można otworzyć ją ponownie.

0jx1yKU8

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Aktualizacja obecnej sytuacji: Boczniak, podbitka do 12k i moim zdaniem pullback do 9.6-9.4k

Stamtąd duża siła popytowa i kolejny ruch w górę już pewnie blisko października-listopada 

0oEKsIOf

• 1 month later...

mała aktualizacja ostatniej predykcji

GVFppBjM

BTC po korekcie zaczął znów piąć się w górę, żeby odbudować momentum będzie trzeba trochę poczekać. Myślę, że będziemy poruszać się w rozrysowanym kanale cenowym (przedziały 10600 - 11100). Po konkretnej reakcji na poziom 11.1k myślę, że czeka nas próba ataku na 11.5k. 

• 2 months later...

Rozegranie pod XRP airdrop. Myślę, że teraz czeka nas podbitka do 12.12 XRP (wycena dojdzie do 0.8). Możliwe nawet podbicie do dolara. Ale obawiam się że po 12.12 czeka nas spora wyprzedaż i spadek może sięgnąć do 30%

cpraZhz0

mFQUWSRE